Съвкупна ли е безотговорността по българските пътища – това коментираха в

...
Съвкупна ли е безотговорността по българските пътища – това коментираха в
Коментари Харесай

Иво Танев: Не е добър моделът на таткото, който пие две ракии и се качва в колата, детето го вижда това

Съвкупна ли е безотговорността по българските пътища – това разясниха в предаването " Лице в лице “ Калина Крумова и Иво Танев.

" При шерване на отговорността се случва всеобщата безнаказаност. Парчетата от този пъзел са ужасно доста. Има доста неща, които са скрити зад статистиката. Ние споделяме какъв брой жертви има по пътищата. Истината е обаче, че огромна част от потърпевшите остават инвалиди. Те остават отвън статистиката “, сподели калина Крумова.

Тя е безапелационна, че пътната сигурност е споделена отговорност сред локалната и централната власт. Пътищата са както в градовете, по този начин и сред самите градове, разясни Крумова.

" Аз бих тръгнал от фамилната среда, по-късно бих минал през образованието и образованието за приемането на шофьорска брошура. Едва по-късно човек излиза на пътя – там има инфраструктура, организация на придвижването. Може би забелязвате какво незнание царува по пътищата “, сподели от своя страна Иво Танев.

" Не е добър моделът на таткото, тъй като той пие две ракии и се качва в колата. Детето го вижда това. Да не приказваме, че часовете за образование по шофиране са малко “, разясни той. Според него би трябвало да се обърне съществено внимание и на наказванията – те би трябвало да са неизбежни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР